O nama

30 godina iskustva

30 godina iskustva u održavanju vrtova i okućnica nas je naučilo što je bitno u tom segmentu posla. Od izlaska na teren i procjene potreba do vrhunskih profesionalnih alata pa do poznavanja okoliša nam omogućava da vašem objektu i okolišu udahnemo život na razini da vi budete zadovoljni ali i da cijeli projekt dignemo na razinu koja će biti sastavni dio Vaše nekretnine što u konačnici rezultira i višom cijenom te iste nekretnine.

Potpuna predanost poslu

U svemu tome pazimo na skladnost, balans i održivost. Pažnja koja je posvećena projektiranju, mikrobiološkim uvjetima, vrsti tla, izboru biljaka ali i izvedbi rezultira zadovoljstvom kako vlasnika tako i samih biljaka. Ovo možda zvuči neobično, ali posebnu pažnju posvećujemo samim biljkama jer ovisno o načinu kako ih se tretira ali i implementira u okoliš ostavlja efekt na samu mikroklimu objekta.

Pazimo na svaki detalj

Npr, pazimo da okolici bazena budu biljke koje ne “puštaju” lišće u bazen, a ako je izbor biljaka takav koji ne paše tlu onda npr. dokiselimo tlo ako je to potrebno. Ovo su samo neki od detalja na koje pazimo kod uređenja okoliša. Mikroklima, okoliš, vjetrovi, miris, tlo, itd. – sve su to detalji na koje je bitno obratiti pažnju kod izvedbe savršenog okoliša.

Održivost

U obradi samih biljaka ponovo se vraćamo na održivost te koristimo stajski gnoj, pazimo na prirodni rez, uvjete za održavanje, itd.

Budući da jedan dio naših klijenata nije u mogućnosti paziti na vrt – izlazimo u susret s redovitim održavanjem, navodnjavanjem, izlaskom na teren u slučaju hitnoće, a ne libimo se i savjetovati kako bi okoliš bio skladan s prirodom.

Biljke su naš hobi, strast i posao!

— vl. Sanja Vučković